NTEX fortsätter växa inom affärsområdet inrikes och expanderar i Gislaved

Publicerad 6 december 2021

Frakt- och logistikföretaget NTEX fortsätter att expandera inom affärsområdet inrikes.

Frakt- och logistikföretaget NTEX fortsätter att expandera inom affärsområdet inrikes. I Gislaved utökar nu NTEX sin verksamhet med att även erbjuda inrikes distribution, för att möta efterfrågan hos företagets kunder i Småland.

NTEX fortsätter att växa inom affärsområdet inrikes och expanderar i Gislaved med att utöka sitt Crossdocking- och logistikcenter med distribution inom Sverige. Sedan flera år tillbaka har frakt- och logistikföretaget en verksamhet i Gislaved med fokus på distribution utrikes. Nu har de även en inrikesfunktion i samma lokaler. Företaget ser stora fördelar med att verksamheterna för utrikes och inrikes samlas på en och samma plats.

–Gislaved är strategiskt rätt med sitt läge i hjärtat av Småland. Nära E4:an och andra viktiga orter som Jönköping, Halmstad och Värnamo. Vi har en stor efterfrågan bland våra kunder i Småland på tjänster som vi erbjuder inrikes. Men vi välkomnar fortfarande nya kunder, säger Anette Yngvesson, Managing Director NTEX Inrikes

I logistikterminalen kommer företaget att bedriva modern terminalverksamhet som crossdocking, trepartslogistik, plock och pack samt övriga tjänster.

–När vi startar upp ett nytt logistikcenter inom inrikes erbjuder vi alltid alla våra tjänster redan från start. Så här i Gislaved kan våra kunder ta del av exakt samma tjänster som vi erbjuder i de större städerna som Stockholm och Malmö, säger Anette Yngvesson.

I samband med satsningen på inrikes-verksamheten anställer NTEX två medarbetare i Gislaved och under första halvåret av nästa år kommer ytterligare fler personer att anställas.

–Vi kommer att sätta i gång rekryteringen av fler medarbetare under början av nästa år och räknar med att fram till våren ha totalt sex personer på Inrikes i Gislaved, säger Anette Yngvesson

NTEX tjänster inrikes:

Tidspassningar – Boka en fast tid eller två-timmars intervall för leverans

Omlastning – Vi lastar om och skickar till dina återförsäljare

Terminalhantering – Vi lastar och lossar ditt gods

Lagerhållning – Vi lagerhåller dina produkter

Plock & Pack – Vi paketerar och skickar till slutkunden

E-handelslogistik – Vi hjälper dig med din e-handel

Fler nyheter

Ntex newsletter

Håll dig uppdaterad om nyheter och serviceinfo